Mădălina Popa

Nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin..nu am vrut sa-mi recunosc nici mie si nici tie ca nu sunt bine, ca am nevoie de ajutor, ca am nevoie sa ma vindec, sa-mi continui viata, sa fac lucruri pentru mine, sa nu ma mai las calcata in picioare de oameni si cuvinte, ca trebuie sa-i dau o sansa lui Dumnezeu, ingerilor, arhanghelilor, care sunt in mine si in tot, nu in cer unde credeam eu..
Terapia mea cu tine mi-a dat o sansa la viata, la o noua viata din toate punctele de vedere. Eu, realmente cred 100% ca mi-ai salvat viata efectiv, tu si tipul asta de terapie cu ingeri pe care-l practici pentru ca nu, nu ma vad stand intr-un cabinet normal si vorbind cu un psiholog si atat. Asta chiar nu. Terapia asta si tu m-ati salvat nu o data, ci de fiecare data cand am fost si jos si sus, m-ai recentrat, m-ai ridicat, m-ai si ‘certat’, m-ai vindecat. Au fost momente si inca sunt, in care care crezi sau nu, dar ai fost TOT: refugiu, sanatate,iubire, sustinere, intelegere, respect, armonie, cam TOT.
Iti multumesc din tot sufletul meu pentru absolut tot ce ai facut si continui sa faci pentru mine si sper sa-ti pot intoarce intr-o zi tot binele pe care mi l-ai adus.