Cheia care se potriveste in orice usa

Astazi vreau sa vorbim despre bucurie. Despre ce aduce in viata noastra, cum ne schimba intreaga fiinta si cum ne facem “ancore” de bucurie. Am intentia ca fiecare dintre cei care citesc acest articol sa ajunga sa experimenteze bucuria si sursele acesteia in cele mai frumoase si intense forme si la randul lor, sa fie bucurie pentru toti cei din jurul lor. Am intentia ca toti cei ce citesc aceste randuri sa se poata bucura de succesele celor din jur, astfel transformandu-se intr-un magnet luminos pentru bucurie si succes in viata lor!

Stim deja ca atunci cand ai acest sentiment de bucurie, creierul secreta acele substante “magice” – oxitocina, serotonina, dopamina, ai senzatia de invincibilitate si euforie. Ce se mai intampla insa, este ca vibratia intregii tale fiinte creste, fie ca iti dai seama sau nu, si incepi sa te aliniezi si sa rezonezi cu energii de acelasi nivel. Problema este ca de regula, dureaza putin; simtim pe moment acea explozie, dupa care se stinge, iar noi mergem mai departe ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Putem face ceva ca acest sentiment sa fie mai durabil, sa fie parte din experienta noastra zilnica si sa ne umplem intreaga fiinta ori de cate ori vrem? Da, da, daaaaa! Bucuria este o forma de manifestare a recunostintei, iar aceasta din urma are unul dintre cele mai inalte niveluri vibrationale. Odata ce ai experimentat acest sentiment, indiferent de motiv, il poti reproduce automat ori de cate ori vrei, iar momentul respectiv iti devine ancora. Asta inseamna ca poti oricand sa inchizi ochii si sa retraiesti mental acea experienta, care va avea in corpul tau exact acelasi efect. Retraind un eveniment fericit, corpul tau va reactiona – vei zambi, te vei relaxa, te vei energiza, etc si intreaga ta fiinta va vibra la un nivel superior.

De ce este atat de important? Pentru ca universul nu-ti da ce vrei, ci iti da ceea ce esti! Atunci cand schimbi modul in care te uiti la lucruri/evenimente, si acestea se vor schimba. Tu consideri ca traiesti intr-un univers prietenos, care te sustine, te ajuta? Sau ti se pare ca este nedrept, rau, crud, iar tu esti mereu o victima? Universul e acelasi pentru toata lumea, doar ca fiecare in parte e liber sa aleaga cum se pozitioneaza.

Ingerul cu care putem lucra pentru a ne regasi bucuria, pentru a face lucrurile cu bucurie, pentru a reusi sa vedem ca in cele mai negre momente ale noastre exista si samanta bucuriei si nu in ultimul rand pentru a ne putea bucura pentru altii, este SIMBIEL. Acest inger minunat te ajuta sa vindeci durerea si suferinta, descoperind binecuvantarea din spatele acestora, te ajuta sa-ti gasesti mereu noi motive de bucurie, sa manifesti bucuria fara sa-ti fie jena, rusine sau sa te simti vinovat si te pune in postura de a fi tu insuti motiv de bucurie pentru cei cu care interactionezi. Invitati-l alaturi de voi atunci cand mergeti la petreceri, la intalniri – va face ca acestea sa fie pline de rasete, umor si armonie, sau atunci cand faceti un cadou, cand dati cuiva o veste, cand faceti un anunt. Chiar si acele lucruri care nu va plac si va vine destul de greu sa le faceti, le veti face cu mai multa usurinta alaturi de el!

Bucuria si recunostinta sunt chei care se potrivesc in orice usa, indiferent cate lacate ar avea! Sa va amintiti mereu asta!

Cu drag,

G

Leave a comment