Lumea in care traim reflecta relatiile pe care le avem

Am tot vorbit in ultimul timp despre relatii si despre importanta lor in calitatea vietii noastre si, fac ce fac, si revin la acest subiect :)…

Incepem cu relatia cu noi insine, care este de baza si determinanta, si continuam cu relatia cu familia, prietenii, colegii de munca, partenerul/partenera de viata si cu orice fiinta cu care interactionezi. Evident, cea mai mare importanta o au relatiile principale (parinti, copii, parteneri, prieteni apropiati), insa nici cele secundare nu sunt de neglijat – aici intra relatiile cu oameni pe care-i vezi mai rar, de care nu esti apropiat si felul in care interactionezi cu persoanele pe care le vezi chiar si o singura data in viata.

Ma voi referi in acest articol la relatiile principale, caci ele au cel mai mare impact. Orice relatie contine intotdeauna trei membrii – cei doi parteneri si relatia ca entitate – iar aceasta entitate care guverneaza relatia poate fi una benefica, angelica sau una malefica, demonica. Tipul de entitate atasata relatiei respective, depinde doar de cei doi parteneri si de cum interactioneaza ei. De ce? Pentru ca orice relatie reprezinta si genereaza structuri energetice si informationale dinamice care prin rezonanta, atrag entitati spirituale. Pe acelasi principiu se genereaza si campul relational, care poate avea vibratie mare in cazul in care relatia este una armonioasa, plina de iubire, comunicare, etc sau joasa in caz contrar.

Atunci cand vine vorba de relatia cu propria persoana, triunghiul este generat de tine, sinele superior si ingerul pazitor. Cu cat lucrezi mai mult la a te cunoaste, a te intelege, a te accepta, a-ti constientiza tiparele limitative si sabotoare si a le schimba, cu cat renunti la judecata, cu atat esti mai in rezonanta cu partea ta de lumina, devii mai receptiv, mai prezent si reusesti sa-ti cunosti si sa-ti gestionezi umbra. Iar acest lucru este esential daca vrei sa ai experiente mai bune, mai frumoase si mai armonioase cu toti cei din jurul tau.

Daca stam sa ne gandim la legea universala a corespondentei care spune ca “ce este sus este si jos”, atunci e lesne de inteles cum microcosmosul reflecta macrocosmosul iar exteriorul reflecta interiorul. Felul in care fiecare se poarta cu el insusi, tipul de relatii pe care le are cu precadere, are un impact extraordinar la nivel global – si ar fi de preferat sa devenim constienti si responsabili de propriile ganduri, vorbe si actiuni. Campurile relationale ale fiecaruia, fac parte dintr-un camp relational unificat (la nivel de Pamant) ce functioneaza ca protectie atunci cand este puternic si are vibratie mare, pentru ca atrage entitati benefice, iar cand slabeste, cand scade, se creeaza vulnerabilitati mari si apar influente malefice tot mai puternice. Prin influente malefice, ma refer inclusiv la cutremure, fenomene meteo extreme, calamitati naturale, virusuri si boli, etc. Ce credeti ca genereaza razboaiele, ura, lipsa de compasiune, invidia si lista poate continua?

Daca renuntam la a ne gandi ca suntem prea mici si neinsemnati si fiecare in parte isi face treaba pe “patratica” lui, atunci putem fara doar si poate, in timp, sa readucem echilibrul in aceasta lume care parca o ia mai razna pe zi ce trece. Cum? Lucrati cu voi insiva astfel incat cu fiecare zi sa fiti o versiune mai buna a voastra, construiti-va o relatie cu divinitatea si constientizati partea de divinitate din voi insiva, hraniti entitatile benefice ale relatiilor voastre si nu pe cele malefice si nu in ultimul rand, intelegeti ca fiecare dintre noi este parte din TOT, asa ca rugati-va pentru pacea, pentru prosperitatea, bunastarea, sanatatea nu doar a voastra ci a tuturor. Rugaciunea ta, gandul tau cel bun, lumina ta conteaza mai mult decat iti poti imagina!

Cu drag,

G

Leave a comment